29 Temmuz 2009 Çarşamba

Redd- Seni Buldum

Seni Buldum from Redd on Vimeo.

redd konsept albumu olan 21 ın ilk video klibini 'dok kişot' a çekmişti, 2. şarkısını da blog-sitelerinde yaptıkları ankete gore(gerçi pek anketi salladıklarını sanmıyorum ama :)) ''seni buldum'' a emir khalilzadeh yonetmenlığınde çektiler.

klip 2 farklı mekanda çekilmiş. grubun performansını dev elektrik direkleri arasında tozlu topraklı lastık yakmalı standart bir 'rock grubu klibi mekanı'nda geçerken dişi ve er kişili sahnelerde şehir içi istanbul kalabalığında ve tabiki en son durak istiklal olacak şekilde çekilmiş.

klibimiz taşikardik kalp atışları eşliğinde istiklaldeki kalabalık goruntulerı ardından, standartların aksıne; convers giyen kızıl saçlı free kızımızın yine aynı eşdeğerdeki uzun saçlı küpeli abimizi kovalamasıyla başlıyor ve kovalamacamız, klibimizin sonundaki istiklal çıkmazında; çocukluğumuza gönderme yapan bir 'sürpriz' ile bitiyor ve bir yenisi başlıyor:)

redd in performans sahnelerıdne ise vokal olan doğan ın sahnedeki duruşu çok doğal ve kullandığı şirin mimikleriyle grubun 'kızlar tarafından aşık olunacak adamı' rölünü iyi oynuyor hala, elektrocu berke nin ''abi sizi arka fona koyduk ama unutmadık'' dercesıne arka plandaki klavyeci ilke ve tanımadığım bateristlerine doğru uçmasını saymazsak grubun performans goruntulerı 'konserlerimize gelin biz hareketli eğlenceli grubuz' imajını çok guzel veriyor ki çektiği kliplerin ve şarkıların yarısı slow tempoda olan bir grup olan redd için guzel bir imaj sağlamış performans goruntuleride..

özet olarak, oyuncu seçimleri 8/10, performansları 7/10 ve yonetmene de 9/10 verıyorum.

imza:bkmykc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder