21 Ağustos 2009 Cuma



dün uzun bir aradan soran tekrar model çektim. tek başına şehir keşfetme fotografları çekmek daha zevkli kesınlıkle ama modelli çekımlerde de model eğer istediğim pozu ifadeyi veriyorsa epey keyif alıyorum çekımden.

bir gun ez mail attı bana fotograflarımı çok beğendiğini ve modellik yapmak istediğini soyledi bana, tamam nıye olmasın dedim ve msn de konustuk ne çekerız nasıl çekerız falan diye ve laf arasında erkek arkadaşının olmadığını öğrendim ve dun fotograf çektik sonrasında tunalıda yemek yedik ve aylak madamda oturduk 12-1 e kadar epey konustuk falan filan.güzel bir geceydi.

****

alkol ve madde bağımlılığı merkesıdne geçen gun nobet tuttum. yemyeşil bir yer merkez geniş bir bahce, heryer ağaçlık ağaçların altında banklar, hamaklar bahcede oturan insanlar falan boyle bir çiftlik havası var merkezde.

merkezde tm bağımlılar muhabbete çok meyilli.

kenan amca, yıllar once eşinden ayrılmış, 2 tane emekli maaşı varmış ve tek yaşıyormuş, iki de bir de 'aslanım ben bekar adamım 2 dene emekli maaşım var ben içmeyimde kim içsin' diyordu şivesiyle.. hayatının son demlerınde kendını içkiye, yabancı hayat kadınlarına, porno cd lere adamıştı kenan amca. 

abdullahla gece saat 2 ye doğru muhabbet ettik, yatmak için hazırlanıyordum kapım çalındı, abdullah dr bey müsaitmisiniz konusmak istiyorum biraz demişti ve odaya aldım karşılıklı oturduk sandalyeye dinlemeye başladım. epey ajiteydi, madde bağımlılığından dolayı yatıyormuş, uyku sorunları vardı ve yoksunluk sendromlarının bir çoğunu üzerinde goruyordum. abdullahın babasının adanada geniş araziler ivarmış ve maddi durumu epey iyiymiş. 3-4 yıllık evlı ve cocuğu varmış, 9 ay once başka bir kadınla tanışmış ve sevgilisi olmuş o kadınla beraber koka, in le başlamış sonradan ero,in e geçmiş ve her gun 3-4 gr a kadar çıkmış ve sonra işlerin sarpa sarmasıyla merkeze başvurmuş. gece boyunca bana uyuşturucuların etkılerını nasıl temin ettiğini epey bir şey anlattı ve gecenın sonunda dediki 'bilmek farklı denemek çok farklı, siz biliyorsunuz biz yaşıyoruz o yüzden çoğu zaman sizde anlamıyorsunuz bizi'

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. a-aa benim sınıf arkadaşım, ez*i =) :) ne de güzel çıkmış hatun.. hep öyle zaten =)
    ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. "siz biliyorsunuz biz yaşıyoruz bu yüzden çoğu zaman anlamıyorsunuz bizi" o durum için gayet iyi bi tespit bence...

    YanıtlaSil