23 Ağustos 2009 Pazar

can sıkıntısı.


duymaktan en çok korktuğum cümle 'sen iyisin, çok iyisin ama o olaydan sonra sana bir daha güvenemıyorum.'

5 yorum:

  1. Korkunla yüzleşmek zorunda kalmaman dileği ile.

    -N-

    YanıtlaSil
  2. genelevde kadınsız oda.niye soyunup ve de yorganın altına girip de sıcacık şekilde fahişeyi beklemz insan?hatta biraz sonra kadınla sevişmek yerine ona onu ilgilendirmeyecek kişisel dertlerinden bahsedecek gibi de durmuyor musun?

    YanıtlaSil
  3. @Elizaphelia©

    umarım. teşekkurelr iyi dilekelrin için.

    @adsız

    duygusuz sevişmelerden sıkılmış ve bunun sonunda sevişmenin bir sevgi gösterme aracı olduğunu fark etmiş her birey gibi fahişeler belli bir şey karşılığıdna(çoğu zaman para) seni dinleyebileceği garanti olan müthiş insanalrdır. belki canı gönulden dınlemez ama ne fark eder dışarıda oturduğun cocukluk arkadaşın, annen, sevgilin artık her kımse seni beklediğin istediğin gibimi dinleyecek? hayır tabiki cumlenın bitmesini ve kendı anlatmak istediği şeye başlayabilmek için en yakın nefes alma aralığını kollayacak; bu yuzden fahişeler hala en sadık sırdaşlardır.
    ve belki bu yuzden genelev odası metaforunda bu kadar rahatım kendımı bu boktan dunyada sığınılacak güvenli bir mesken bellediğimden ve bu yuzden sıcacık bir şekilde fahişeyi beklemek içni yorganın altına girmem gerekmıyor, bedenimi ruhumun üstüne çekmemle ısınabılıyorum.

    YanıtlaSil